ENKLERE Å TA VARE PÅ

Repairable er en gründerbedrift som vil gjøre det like enkelt å ta vare på det du har som å kjøpe nytt.

Vårt mål er å gjøre det selvfølgelig å reparere!

Vi samarbeider derfor med produsenter og merkevarer som bevisst jobber med bærekraft og utvikling av nye samfunnsansvarlige tjenester.

Fortsatt nysgjerrig? Les mer her

SLIK LEVERER DU INN KLÆR OG SKO

Lever og hent i en butikk nær deg

Du kan levere inn klær og sko som skal repareres hos flere butikker i Oslo. Finn nærmeste innleveringssted her.

Lever og hent på jobb

I bedrifter med innleveringsmuligheter for rens via Hvit Snipp, kan man nå også levere til reparasjon. Ta kontakt med oss for å vite mer om hvordan vi kan hjelpe din bedrift.

Ekspresslevering rett hjem

I samarbeid med Robin kan vi hente, reparere og returnere klær og sko innen tre virkedager – hjemme hos deg. Bestill direkte i Facebook Messenger. Egne priser og betingelser gjelder. Du kan lese mer om Robin her.

bilde-av-team
ALLTID FASTE PRISER
Noe av det viktigste vi gjør er å gi deg som kunde forutsigbare priser på reparasjon. Noen ganger kan dette være svært vanskelig, rett og slett fordi alle reparasjoner er forskjellige. Et hull er ikke bare et hull. Vi vurderer alltid plaggene vi mottar til reparasjon enkeltvis, for å være sikkert på at det blir reparert på best mulig måte.
Over 90% av det du betaler er knyttet til reparasjonskostnadene, som alltid gjennomføres av kvalitetsgodkjente og lokale faglærte skreddere og skomakere. Resten av beløpet går til håndtering, frakt og alt det andre vi gjør for å skape en god reparasjonstjeneste for deg. Dette inkluderer pensjon, forsikring, skatt, andre sosiale kostnader, og selvfølgelig 25% moms.
Så langt vi kan benytter vi oss av eksisterende transportløsninger, for å minimere belastningen på miljøet.

Sammen bidrar vi til at reparasjon blir et selvfølgelig valg når du vil ta vare på et plagg du er glad i.

Hilsen oss i Repairable
Tipp topp altså. Bra service! Jeg er knall fornøyd med jobben sydamene har gjort!!

-Lars Erik

Tusen takk for flotte klær. Det var nydelig arbeid og flott løsninger.

-Hedda og Tuva

Her kan du lese flere kundeomtaler

VI VOKSER
Vi jobber kontinuerlig for å utvide tjenestetilbudet vårt slik at det skal bli enklere for deg som kunde å bruke Repairable. Per i dag kan du levere inn klær og sko til reparasjon flere steder i Oslo og hos utvalgte bedrifter som har avtale med oss. Sjekk med din arbeidsgiver om dette er et tilbud ved din arbeidsplass. Ønsker dere bedriftsavtaler med oss? Ta kontakt her.